Underhåll av hemsidan

Vi förbereder en uppdatering av hemsidan som beräknas vara klar vid nyår, fram tills dess så kan ni uppleva störningar gällande tillgängligheten på vår hemsida. Kontakta oss på tel 0911 - 312 00 om ni behöver mer information.

Blixtvisit

Semesterperioden avslutades med en ett åskväder och en översvämning som gjorde att bilder på vattenfyllda gator i Piteå kablades ut över hela Sverige. Vi klarade oss undan översvämningen, men däremot så gjorde ett blixtnedslag i fastigheten att vår internetförbindelse slogs ut, utrustning gick sönder både hos vår internetleverantör och hos oss vilket fick till följd att vi var utan uppkoppling och därmed även telefon under stor del av vecka 31, vår IP-växel kräver internet för att fungera.

Semestertider...

Under Juli månad så kommer vi att ha stängt under v.27-30 (30/6-25/7) och låg bemanning under v. 31 (28/7-1/8). Vid akuta ärenden så hänvisar vi till de mobilnummer som finns på kontaktsidan.

Nu är Outlet:en uppdaterad med massor med fynd!

Vi har idag (140305) uppdaterat vår Outlet med massor med fynd; överlager, demoskåp och utgående produkter! Det är så pass många produkter att vi inte har hunnit lägga ut bilder, vill ni se bilder på en specifik produkt, ring så ordnar vi det.

Utförsäljning av överlager, utställning och begagnad inredning!

Vi har f n större lager än normalt med utställningsexemplar, överlager och begagnad butiksinredning och behöver göra plats för vårt växande sortiment, så vi kommer inom kort att annonsera ut butiksinredning till 50-75% rabatt! Ring redan nu och fynda..!
© Grafix Inredning AB Kontakt