Vi flyttar i augusti...

Vi har en längre tid varit trångbodda i våra nuvarande lokaler och har nu efter två års letande äntligen hittat en lokal som bättre passar vår verksamhet! Flytten kommer att ske under slutet av Juli och början av Augusti 2023 för att inte störa in- och utleveranser. Under vår/sommar så kommer vi att ha extra bra erbjudanden i vår Webshop för att minska volymen på vårt stora lager inför flytten:

Banner Vi Flyttar_2

Påsktider!

Öppettider i Påsk:

Skärtorsdag 28/3: 8-12
Långfredag 29/3: Stängt
Annadag Påsk 1/4: Stängt

Som vanligt så kan ni alltid komma i kontakt med oss genom att skicka ett meddelande på kontaktsidan!
Glöm inte att vår Webshop för butiksinredning har öppet 24 timmar om dygnet.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi önskar alla en God Jul & Gott Nytt År!

Efter en långsam start på året så har trenden definitivt vänt och vi har aldrig haft så många förfrågningar vid ett årsskifte som vi har nu! Vi arbetar med flera stora projekt och återkommer med fler nyheter i början på nästa år…!

Fiber avgrävd

Den fiber som ansluter vår fastighet till internet har grävts av och beräknas vara reparerad först under eftermiddagen. Ring (mejla ej) om ni fil komma i kontakt med oss.

Café för skidåkare!

Förutom vårt breda sortiment med bröd- och fruktinredning, så har vi även inredning till förbutiker och caféer, just nu producerar vi inredning till ett café som ska installeras i Vemdalen v. 48, lagom till skidsäsongen!

Ny utgåva av vår katalog!

Vi har släppt en ny och uppdaterad version av vår "Huvudkatalog" med inredning för dagligvaruhandeln. Ni kan kika i den under menyvalet "Kataloger"!

Erbjudande! Fraktfritt på alla brödbord!

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar på brödbord under augusti månad! Ring oss på 0911 - 312 00 för ett kostnadsfritt förslag eller besök vår Webshop HÄR!

Semester 2023

Vårt kontor kommer att vara semsterstängt fr o m måndag 3/7 till den 28/7. Lager och produktion kommer under semsterperioderna att arbeta med begränsad bemanning för planerade in- och utleveranser.
Behöver ni något före semestern? Ring!

Sommar2023-2

Det blev en Webshop...med Outlet.

Det som skulle bli en ny Outlet har istället blivit en hel Webshop där vi kommer att sälja vårt sortiment med inredning för säljande miljöer.

Webshopen har självklart en Outlet där ni kan hitta ett brett sortiment med fyndvaror, klicka på bilden nedan!

Banner Webshoppen är öppen

Vi bygger ny Outlet...

Trots de oroliga tiderna så har vi haft en höst med god efterfrågan och orderingång. Vi arbetar f n med att bygga en ny Outlet som inte bara kommer att innehålla outlet-produkter utan även…mer om detta strax efter nyår!

Semester 2022: 4/7-29/7.

I år så kommer vi att ha semesterstängt fr o m 4/7 till och med den 29/7, den 1/8 så öppnar vi igen och den 15/8 så är samtliga tillbaka! Vill ni komma i kontakt med oss, skicka gärna ett kontaktmeddelande från kontaktsidan, vid brådskande ärenden så kan ni nå oss via våra mobiltelefoner,

Outlet-katalog uppdaterad.

Vi har uppdaterat vår outlet-katalog och tagit bort sålda artiklar. Vi bygger f n om vår utställning och vi har många "nästan nya" produkter som vi vid tillfälle kommer att lägga ut i vår Outlet-katalog. Ring gärna om det är något som ni behöver!

En hektisk höst, många nya produkter...

Året lider mot sitt slut efter en hektisk höst med väldigt god orderingång. Vi har under det senaste året lagt ned mycket arbete på produktutveckling, vilket gör att vi förutom de produkter som släpptes under hösten även kommer att göra flera spännande lanseringar under nästa år.
Nu ser vi fram emot en skön och säker Jul för oss alla!

Vi är tillbaka med en uppdaterad katalog...!

Fr o m denna vecka så är alla tillbaka från sin semester och vi börjar med att publicera den senaste utgåvan av vår Huvudkatalog för dagligvaruhandeln, beställ den genom att skicka ett meddelande eller läs den på nätet HÄR!
© Grafix Inredning AB Kontakt