Ny representant i Stockholm och Mälardalen!

Vi har en ny representant i Stockholm och Mälardalen! Funderar ni på att bygga om bröd och fruktavdelningen? Ring Niklas Eklund för ett kostnadsfritt besök!

Utskick_20201209_news

Utskick v42

Under denna vecka så gör vi ett utskick till butiker i hela landet där vi bl a visar en ny påshållare för papperspåsar som man kan placera direkt i fruktbord! Om ni inte har fått utskicket så finns det som en PDF-fil på nedanstående länk:

Utskick 2020-10 SVE FINAL TRYCK

Semestertider 2020!

Semestertider 2020: vi har begränsade öppentider och låg bemanning under under Juli månad. Vi öppnar igen den 3:e augusti och en vecka senare, den 10:e, är samtliga tillbaka. Men ni kan som vanligt nå oss genom att skicka ett meddelande eller, vid akuta ärenden, ringa oss på våra mobiltelefoner. Kontaktuppgifter finns på kontaktsidan. Ha en skön semester!

Semester2020_news

Butiksbakat bröd påsförpackas p g a Corona-krisen

Som en följd av Corona-krisen så påsförpackas det butiksbakade brödet i en allt större omfattning. Detta gör att kunderna känner sig tryggare och vågar fortsätta handla butiksbakat bröd. I vårt sortiment så har vi brödskåp som samtliga har dörrar som kan monteras/demonteras vid behov, men även öppna lösningar som på bilden nedan.

Banner Bakoff exponering

Skydd - för både kunder och anställda.

Vi måste alla hjälpa till för att minska spridningen av COVID-19. Vi drar vårt lilla strå till stacken genom att sänka priserna på tillbehören som skyddar och gör att både kunder och anställda kan känna sig lite säkrare. Läs vår folder om skydd här.
Banner hemsida Hostskydd

Vår Outlet är uppdaterad med fyndvaror!

Vi har inventerat vårt lager och sammanställt alla fyndvaror i en katalog som ni kan hitta under Outlet-fliken i menyn! Vill ni ha Outlet-katalogen via mail, så ring eller skicka ett meddelande, så skickar vi den som en Acrobat-fil.
© Grafix Inredning AB Kontakt